Pasvik Trail 2021 er avlyst.

Pasvik Trail 2021 er avlyst.

            Styret i Varanger Trekkhundklubb har i dag tatt den tunge avgjørelsen å avlyse Pasvik Trail 2021. Begrunnelsen for avlysningen er flere faktorer som påvirker hvordan og om vi i det hele tatt kan arrangere løpet i år. Avlysning av Finnmarksløpet gir oss dobbelt med arbeid for å få løypetraseen løpsklar. Og når det i tillegg er så mye usikkerhet rundt koronasituasjonen i Norge og med svært uforutsigbare forhold for idretten i disse dager kan styret ikke stå inne for å satse klubbøkonomien og å legge en så stor arbeidsinnsats for å arrangere Pasvik Trail i år.

Vi beklager til alle som hadde planlagt å komme å kjøre løp hos oss i april – men satser på å komme sterkere tilbake i 2022.

Påmeldte deltakere vil få tilbakebetalt hele deltakeravgiften.

Vi jobber med å få på plass et digitalt løp i samarbeid med Øistein Sørensen på The Musher appen og vil komme med info rundt dette når alt er på plass.

På vegne av styret i VTHK og PT- komiteen.

Tormod Grønaas

Styreleder

English: Pasvik Trail 2021 is cancelled.

As a result of the corona situation and the unpredictable condition for sports events in Norway the board of VTHK has had to take the tough decition to cancel Pasvik Trail 2021. The total effort to get the trails ready for the race and the financial risk is too big. The board can not vouch for risking the clubs economy and therefore the decition is to cancel.

We apologize to those that had planned to come to race with us in april – but we promise to be ready in 2022. All starting fees will be payed back in total.

We`re working on the possibility of a digital race on the application: The Musher.

More info about this will come later.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s